Skip to main content
Parterapi

Hvorfor vente?

By juni 4, 2024No Comments

Giv en kærlighedserklæring til dit parforhold – gå i parterapi

Det er heldigvis blevet mere og mere normalt for os, at se en psykolog eller terapeut. Når det drejer sig om parterapi, er det en ganske anden snak. Her er der stadig en række forhindringer der gør, at mange af os først opsøger en parterapeut, når forholdet er på randen til at gå i stykker. Paradoksalt nok når vi ved, at parforholdets velbefindende har en stor indvirkning på vores øvrige livsglæde. 

Der kan være mange årsager til, at man ikke opsøger en parterapeut forebyggende. Mange par kender måske til, at kun den ene part har interesse i at gå i terapi. Det kan også være, at man ikke helt ved hvad man skal tale om, når man sidder over for terapeuten. At man tænker, at ens problemer ikke er store nok. Måske har man bare ikke lige fået det prioriteret. Men hvorfor vente til det er for sent? 

Parforholdets konflikter gemmer på så meget guld, der kan gavne jeres parforhold, hvis I forholder jer til dem med nysgerrige øjne. I min praksis hjælper jeg mange par, der har lyst til at arbejde med deres konflikter mens de stadig er glade for hinanden. Konflikterne er kilden til at forstå os selv og vores partner. Konflikterne rummer en indsigt der kan transformere parforhold og bringe intimitet, kærlighed og dyb forståelse med sig. Så hvorfor ikke gøre forholdet større og dybere allerede nu?

Leave a Reply