Skip to main content

Udtalelser

“For det første, så vil vi rigtig gerne sige tak for forløbet hos dig, det har vi været utroligt glade for, og det har været en stor del af, at vi er hvor vi er i dag – som heldigvis er helt fantastisk! Vi synes, at du var rigtig god til at skabe et trygt og naturligt rum for os at være i. Du var god til at lytte til hver af os, stille relevante spørgsmål og tage dig tid til at lære os at kende, både individuelt og som par. Du var god til at sætte dig ind i vores situation og vores følelser og komme med brugbare råd og redskaber. Vi er som sagt et rigtig dejligt sted i vores forhold nu. Det har været godt for os at være i parterapi hos dig, for vi ved, at vi har kæmpet for vores forhold, hvilket kan mærkes nu.”
Par i hårdknude-forløb, 2023

Udtalelser

“Our time in couples therapy with Pauline has been nothing short of fantastic. I appreciate the way that she finds the cracks and slowly opens you up, pulling back the layers. Although we have ended up being the couple that came to therapy too late and we have since ended our relationship we have chosen to continue seeing her as the personal progress we have both made is too much to want to stop now. I could come up with a list of kind words to describe how engaged and interested Pauline can be in a session, someone that really comes alive when they work, but I think that you should experience her for yourselves. I can highly recommend her and my only wish is that if I had read Jytte’s book and come to meet Pauline earlier, that the results would have been different.
Par i hårdknude-forløb på engelsk, 2023

Udtalelser

“Vi er et par, som har været sammen i 23 år og har 3 fælles børn. Vores forløb hos Pauline har givet større selvindsigt individuelt og sammen. En større forståelse for hinanden ”univers” og for hvad vi hver især kommer fra. Vi har fået større forståelse for vores mønstre og for hvor de er blevet skabt. Derfra har det været muligt på en konstruktiv måde at arbejde på at ændre nogle mønstre eller ”skille sig af med” dårlige vaner. Vi har lært, at når det er svært, skal man kigge ind i sig selv først. Vi har lært at det aldrig er for sent at tage ansvar og sadle om. Vi er kommet lang med en god og klar støtte hos Pauline, som igen og igen har mindet os om vores mønstre og sat spejlet op for os. Vi har følt os godt varetaget i den tillidsfulde atmosfære. Vi giver de varmeste anbefalinger.”
Par i online forløb, 2023

Udtalelser

“Vi føler os begge helt trygge i Paulines samvær. Vi føler der er en god nysgerrighed og spørgeteknik, der ikke giver op før målet er nået. Du er god til at lytte og opmuntre til at fortælle. Du er god til at læse kropssprog og mimik og reagere på det. En af årsagerne til at det fungere godt virtuelt. Det er dejligt at være hjemme i egne omgivelser, og det føles alligevel helt nært.”
Par i online forløb, 2023