Skip to main content

Online Parterapi

Jeg har rigtig god erfaring med at tilbyde parterapi og individuel terapi online. Jeg har flere par, som gennem et online parterapiforløb er overraskede over at opdage, hvor godt virtuel parterapi fungerer i praksis. Min egen oplevelse er, at intimiteten og nærheden sagtens kan opstå, selv når vi er sammen online, og at denne mentale oplevelse af nærhed udvisker den fysiske afstand.

Hvad er Online parterapi og fungerer det?

Forståeligt nok, kan tanken om online parterapi for mange par i starten virke overvældende og måske grænseoverskridende. Tanker du måske gør dig er: Kan jeg åbne mig for en person, der sidder på den anden side af en skærm? Kan terapeuten mærke mig og få en reel forståelse af hvem vi er som par? Bliver det akavet? Kan vi opnå en sammenhørighed med vores parterapeut, når vi ikke sidder i samme rum?

Min egen oplevelse er, at intimiteten og nærheden sagtens kan opstå, selv når vi er sammen online, og at denne mentale oplevelse af nærhed udvisker den fysiske afstand. Der er naturligvis forskel på os mennesker, og på hvordan vi trives når vi er online. Når det er sagt så får jeg positive tilbagemeldinger fra par, der oplever en tryghed ved at sidde hjemme i deres vante omgivelser og derved en større åbenhed i forhold til at være i de processer, der opstår i terapien.

Sådan foregår Online parterapi i praksis

Det er enkelt at booke en online session. Send mig en besked i kontaktformularen, og vi aftaler en dag og et tidspunkt. I får tilsendt et link til vores Skype-session på mail en halv time før sessionen påbegynder. I klikker på linket når I er klar til at logge på, og sessionen starter.

I booker en tid

Step 1

Jeg sender et link

Step 2

Sessionen begynder

Step 3

Kontakt

Terapien finder sted Online eller fysisk i Kompagnistræde 6, 2. sal København K, eller Hvidovrevej 193, Hvidovre.

Kontakt mig her under eller på telefon 51887638, hvis I ønsker en tid eller har spørgsmål til forløbet.